Services

Van Social Media tot SEA: wij helpen je graag bij het opzetten, optimaliseren. uitvoeren van online marketing activiteiten en de bijbehorende services.

Search Engine Advertising

Meer omzet uit je advertentiecampagnes halen? Onze SEA-specialisten weten alles van Google adverteren voor bedrijven en zorgen voor meetbaar meer bezoekers en leads. Aan de hand van een strategiegesprek in het begin zullen wij campagnes op niveau bouwen die, in samenspraak en na een feedback ronde live gaan.

Social media

Val op in een competitieve markt. Door een slimme combinatie van aantrekkelijke social media posts en advertenties kun je klanten niet alleen aantrekken, maar ook behouden. Wil jij meer bereik realiseren met jouw sociale media? Ben je bewust van het belang van goed social media beheer, maar focus jij je liever op de wensen van klanten? Dat begrijpen wij volledig! Daarom staan wij al klaar om jullie te ondersteunen met het beheren van sociale media kanalen.

Laat jouw website voor je werken. Door tijdens de websitebouw te kijken naar webdesign zorgen we dat jouw bedrijfssite professioneel oogt én bezoekers omzet naar leads. Het is zinvol om je website regelmatig bij te werken met nieuwe, frisse content. Denk bijvoorbeeld aan het tonen van gerealiseerde projecten, nieuwe diensten of klanten, etc. Daarmee laat je online bezoekers én potentiële klanten zien wat er binnen je bedrijf speelt en wat je voor ze kan betekenen. En ja.. een website waarop regelmatig nieuwe content wordt geplaatst, wordt ook beter gevonden door zoekmachines en wordt de kans dat potentiële klanten je vinden daarmee vergroot. Dus heeft je concurrent geen nieuwe of actuele content op zijn website staan? Zorg dan dat jij snel op voorsprong komt!

Wij kijken graag met u mee!

Benieuwd waar de kansen liggen? Wij kijken graag mee met uw website, kanalen en advertenties?