80%

Sales Growth

10+

Jaar ervaring

80%

Sales Growth

10+

Jaar ervaring

Hoe belangrijk is een goede website & website beheer?

Een website die dient als online visitekaartje. Het maken van een website is niet zo moeilijk, maar een goede website maken, dat is iets complexer. De juiste uitstraling op een website is enorm belangrijk, evenals gebruiksvriendelijkheid, leesbaarheid en ook nog eens de bezoekers richting de juiste informatie sturen. Is hier geen tijd of voldoende kennis voor? Het uitbesteden van website beheer is hier dan een goede oplossing voor.

Waarom website beheer?

Het onderhoud van je website, om deze veilig en functioneel te houden, is noodzakelijk. Backups maken, updates uitvoeren etc.

Na oplevering van je nieuwe website is het belangrijk om regelmatig updates en backups uit te voeren. Dit wordt regelmatig vergeten en hierdoor bestaat de kans dat de website niet meer na behoren werkt. Het ‘repareren’ van je website is vaak kostbaarder dan het up-to-date houden van je website.

Uw behoeftes, uw wensen

Een goede website scoort. Maar wat dit scoren precies is, dát is afhankelijk van je doel. Soms is een eenvoudig online visitekaartje voldoende, soms gaat het om een maatwerk webshop waarbij we eerst de behoefte van jouw klant onder de loep nemen.

Wat je doel ook is: Wij bouwen samen met in overleg een website naar de vooraf besproken wensen en behoeftes.

Wat u kunt verwachten

Hoe uitgebreid of juist eenvoudig je website of webshop ook wordt, de basis moet altijd op orde zijn. Bij ons ben je zeker van een website die technisch goed in elkaar zit, snel laadt, technisch geoptimaliseerd is voor Google en er ook nog eens mooi uitziet. Hiermee pak je direct een voorsprong op de concurrentie.

Start vandaag nog en vraag vrijblijvend advies

Bereik online meer resultaten

Consulting
Management
Brainstorming